Waarom Ons?

1.  De webwinkel is zo ingericht dat je samen met je kids kunt shoppen, verlanglijstjes kunt maken en ideetjes op kunt doen.

2. 2cool2school.nl biedt top kwaliteitsproducten die aanzet tot creatief nadenken, spelen en ontwikkeling van het kind als individu.

3. Met een duidelijke, overzichtelijke en mooie presentatie van elk product bestaande uit foto's (en soms video's) en gedetailleerde productomschrijving krijgt u samen met uw kinderen een perfect beeld van hoe het product er precies uitziet en hoeveel plezier het uw kinderen eraan gaan beleven. Door het vergrootglas te gebruiken, hoeft u niet bang te zijn iets te missen van de getoonde foto.

4. Met de keuzefilters kunt u zelf uw zoekgebied specifieker maken, bv. op leeftijd, op prijs of op merk of combinaties van deze.

5.  Met de populaire "Gift Wishes/Kadowensen" functie maakt u uw kinds verjaardag of ander evenement een stuk eenvoudiger door daar een verlanglijstje in te voeren die door een ieder te bestellen is bij www.2cool2school.nl. U kunt daarin ook zien wie welk kado gekocht heeft.

6. U kunt reviews van andere kopers bij de producten bekijken om een weloverwogen beslissing te maken over uw aanschaf -- sowieso zijn alle producten zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en speelmogelijkheden.

7. 2cool2school.nl biedt een veilige manier van klantdata, en betalen door het gebruik van SSL betalingstechniek door Icepay.

8. Voor het correct en goed afleveren van de door u bestelde producten maken we alleen gebruik van gerenomeerde transportbedrijven

9. U kunt uw bestelling zonder leveringskosten ophalen op afspraak in Rotterdam-Nesselande.