Sandshapers - Sand Shaper - Willysphere, zandvorm & sneeuwvormSandshapers - Sand Shaper - Willysphere, zandvorm & sneeuwvorm
Sandshapers - Willysphere, zandvorm Sand shapers - Willysphere, zandvorm Sandshapers - Willysphere, zandvorm Sand shapers - Willysphere, sneeuwvorm, sneeuw, wintersport Sandshapers - Willysphere, zandvorm, zandsculptuur Sandshapers - Willysphere, zandvorm, zandsculptuur

Leeftijd: v.a. 3 jaar
Merk: ID Selection
Gewicht: 350
Ref.: CRR-SS

Sandshapers - Sand Shaper - Willysphere, zandvorm & sneeuwvorm

Vier verschillende groottes hebben de Willyshpere Sand Shapers, elk met hun eigen kleur. Met deze zandvormen (sandshapers) kunnen kinderen, en hun ouders ;-), prachtige ronde vormen / sculpturen maken in het zand en in de sneeuw.

Met deze goed in de hand liggende schrapers maak je in een mum van tijd een rups, een schildpad, rotsblokken of welk bouwwerk dan ook! Ook te gebruiken in de sneeuw! Met de sand shapers maak je pas echt de perfecte sneeuwpop. De ronde vormen zijn ook echt eenvoudig rond te maken zonder uitstekels.

De sandshapers zijn een geweldige gadget voor in de zandbak in de tuin of in de sneeuw, of neem ze mee naar het strand of op wintersport voor het grote werk. Sand shapers zijn gemaakt van aardappelzetmeel en daarmee 100% biologisch afbreekbaar.

De sandshaper is geschikt voor alle leeftijden. Iedere shaper heeft zijn eigen grootte. Je kunt bollen maken van verschillende afmetingen en je fantasie wordt ermee geprikkeld om je eigen sculpturen te verzinnen.

Bekend van het beste idee van Nederland!

{banner:250x250}
{banner:234x60}