Rory Story Cubes Avonturen Op Reis (Voyages), verhaaldobbelstenenRory Story Cubes Avonturen Op Reis (Voyages), verhaaldobbelstenen

Leeftijd: 8+
Merk: Rory Story Cubes
Afmetingen: 9x9x2,8cm
Gewicht: 350 gr
Ref.: TCH-RSC17TCH
Levering: Tijdelijk uitverkocht

Rory Story Cubes Avonturen Op Reis (Voyages), verhaaldobbelstenen

Belevenissen op reis die je helemaal zelf kunt verzinnen en iedere keer beleef je een heel ander spannend, leuk, geweldig, spectulair of grappig avontuur met deze dobbelstenen. Maak alleen of samen een verhaal met de afbeeldingen op de dobbelstenen. De 9 dobbelstenen met ieder 6 illustraties geven je ontelbare combinaties om verhalen te creëren. Alleen, met vrienden, volwassenen, jongeren en zelfs met jonge kinderen. Op school, logopedie, thuis of op vakantie. Gegarandeerd veel plezier!

Erg leuk om te combineren met een van uitbreidingssetjes met 3 dobbelstenen, waarmee je het nog leuker of spannender kunt maken. Meerdere thema's te zijn te verkrijgen!

Ook te gebruiken om een ...
- verhaal uit te leggen
- tekening te maken
- situatie uit te beelden
- gedicht te maken
- bepaalde klank(en) te oefenen

De dobbelstenen zijn uitstekend te gebruiken om in gespek te gaan met een kind/ leerling, om extra te oefenen om te praten of een bepaalde klank(en) uit te spreken. Ze worden ook wel kletsdobbelstenen genoemd! Maar daarnaast zijn ze zeer goed te gebruiken in kleine groepjes leerlingen waarbij iedereen afwisselend een verhaal vertelt naar aanleiding van de plaatjes op alle 9 dobbelstenen.

Inhoud - 9 dobbelstenen met afbeeldingen - klein opbergdoosje, 7,5 x 7,5 cm met magneetje om te sluiten - kartonnen hoesje met korte gebruiksaanwijzingen voor over het opbergdoosje - uitgebreide gebruiksaanwijzingen in een boekje in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands en Pools

De verhaaldobbelstenen zijn ook nog eens gemakkelijk mee te nemen in de tas om van saaie momenten gezellige, fantasierijke en verrassende kletsmomenten te maken!
Totale prijs combi: € 14,90

1.      Dit productRory Story Cubes Avonturen Op Reis (Voyages), verhaaldobbelstenen
  2.    Rory Story Cubes Uitbreiding Prehistoria, prehistorie

Rory Story Cubes uitbreidingsset, prehistoria, prehistorie