Leeftijd: 9+ jaar
Afmetingen: 21,5x14cm

Lotte Wirwar - De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar- Chaos op de filmset - deel 4

Omdat ik waterpokken heb, hoef ik niet naar school vandaag. Ik vind het in elk geval heel erg saai. Dat is ook geen wonder, want ik heb per slot van rekening geen enkele hobby. Hoewel mama zei dat ik er wel eentje heb. Blokfluit spelen namelijk. Ja, duh! Samen met Chloe ging ik echt coole hobby's bedenken: parachutespringen, duiken met haaien, dinosaurusskeletten opgraven of iets in die stijl. Alleen wisten we jammer genoeg niet hoe we dat moesten doen. Niet erg: binnenkort zouden we toch beroemd worden. En wel als hoofdrolspeelsters in een film met Timo Tuttelaar, de allerschattigste filmster van de hele wereld (dat vindt Chloe tenminste)!

Chaos op de filmset is het 4de deel uit de populaire serie Lotte Wirwar van Deltas.Voor vrolijke meisjes van 9 tot 12 jaar

De pagina’s zijn gevuld met vele grappige, fantasievolle stripachtige tekeningen in zwart-wit, vaak met tekstballonnetjes. Ook in de tekst staan tekeningetjes of emoticons, en de vormgeving van de letters wisselt. Er is hierdoor veel te zien. De tekst is gedrukt in korte alinea’s, per bladzijde niet meer dan circa zes zinnen, wat het lezen makkelijk maakt. Komisch kijk- en leesboek, in de stijl van succesvolle series als 'Het leven van een loser' en 'Dagboek van een muts', maar voor een iets jongere doelgroep, dat vooral meisjes zal aanspreken.