Leeftijd: 9+ jaar
Afmetingen: 21,5x14cm
Levering: Tijdelijk uitverkocht

Lotte Wirwar - De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar- Boerderij op stelten - deel 3

YES! Het is eindelijk vakantie!! De meeste kinderen uit mijn klas blijven thuis. Maar wij gaan naar een BIOBOERDERIJ in DUITSLAND. Hoewel Jens en Simon, mijn twee stomme broertjes, en ik toch liever naar een eiland in de Middellandse Zee wilden vliegen. Dat is niet eerlijk! Hoewel: op de boerderij zijn er vast heel veel BIOdieren. En ik ben dol op dieren! Bovendien kan ik daarmee alvast oefenen. Omdat ik nu het geheim van mijn Indische blokfluit weet: die kan slangen bezweren. En dan vooral cobra's. Maar regenwormen zullen vast ook wel op mijn muziek dansen. Ik moet alleen nog de juiste toon vinden.

Deel 3 van de populaire serie Lotte Wirwar: boerderij op stelten.

Voor vrolijke meisjes van 9 tot 12 jaar

De pagina’s zijn gevuld met vele grappige, fantasievolle stripachtige tekeningen in zwart-wit, vaak met tekstballonnetjes. Ook in de tekst staan tekeningetjes of emoticons, en de vormgeving van de letters wisselt. Er is hierdoor veel te zien. De tekst is gedrukt in korte alinea’s, per bladzijde niet meer dan circa zes zinnen, wat het lezen makkelijk maakt. Komisch kijk- en leesboek, in de stijl van succesvolle series als 'Het leven van een loser' en 'Dagboek van een muts', maar voor een iets jongere doelgroep, dat vooral meisjes zal aanspreken.