Djeco knutseldoos folie Draken, DJ09511Djeco knutseldoos folie Draken, DJ09511
Djeco stoere set om schilderijtjes te metalliseren, Draken, DJ09511 Djeco stoere set om schilderijtjes te metalliseren, Draken, DJ09511 Djeco stoere set om schilderijtjes te metalliseren, Draken, DJ09511 Djeco stoere set om schilderijtjes te metalliseren, Draken, DJ09511 Djeco stoere set om schilderijtjes te metalliseren, Draken, DJ09511 Djeco stoere set om schilderijtjes te metalliseren, Draken, DJ09511

Leeftijd: 7 jaar+
Merk: DJECO
Afmetingen: 16,4x23x4 cm
Gewicht: 700 gram
Ref.: DJ09511

Djeco knutseldoos folie Draken, DJ09511

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat prachtige afbeeldingen en een spateltje om helemaal zelf aan de slag te gaan. Hoe ga je te werk? Heel simpel. Maak met het spateltje aangeduide stukjes op de afbeelding los. De onderliggende stukjes kleven zodat je er metaalfolie kan opplakken. Door het effect van de metaalfolie, lichten de afbeeldingen op. Kortom, een magische activiteit waar kinderen dol op zijn. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar schitterende kunstwerkjes. Geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

Djeco knutseldoos folie Koning Arthur, DJ09510

Djeco stoere knutseldoos, om schilderijtjes te metalliseren, Vikings, Hoe tem je een draak, DJ09512