Djeco knutselen, krimpie dinkie hert en vogel, dj09494Djeco knutselen, krimpie dinkie hert en vogel, dj09494
Djeco knutselen, krimpie dinkie hert en vogel, dj09494 Djeco knutselen, krimpie dinkie hert en vogel, dj09494

Merk: DJECO
Afmetingen: 20 x 20cm
Ref.: DJ09494
Levering: Tijdelijk uitverkocht

Djeco knutselen, krimpie dinkie hert en vogel, dj09494

Magisch leuke activiteit! Ken jij het nog van vroeger? Krimpie Dinkie (krimpie dimpie / magic plastic) is tekenen, kleuren, knippen, in de oven doen, door het raampje kijken en wachten op het magische moment. Djeco heeft dit magische knutselwerkje in een nieuw jasje gestoken. Maak met deze set een je eigen sieraden, zoals een mooie ketting met hertje en vogel.

De magische knutselset bestaat uit:
  • - tovervellen mat plastic (shrinkles, shrinky dinks, krimpy dinky of krimpfolie worden ze ook genoemd)
  • - een ketting van 1.60 meter
  • - 25 ringetjes om de ketting mee te sluiten
  • - 1 voorbeeld blaadje
  • - 2x13 vormpjes om in te kleuren

• Hoe werkt het ook alweer?
    1. Trek de vormpjes en de stippellijntjes over op de matte kant van het plastic en kleur het in met bijvoorbeeld kleurpotloden.
    2. Knip de tekeningen uit op de stippellijntjes. Hiervoor kun je een schaar gebruiken.
    3. Verwarm de oven voor op 150 graden en plaats de tekeningen op een vel aluminiumfolie of bakpapier en leg het ongeveer 6 minuten in de oven.
    4. Nadat het plastic vreemde vormen heeft aangenomen, krijgt het vanzelf zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Het is nu dikker en 7 keer zo klein als de oorspronkelijke tekening. Nu kan het uit de oven worden gehaald. Laat het een paar seconden afkoelen en gebruik wanneer nodig een boek om de vorm plat te maken.

Dit magische plastic is een leuk creatief werkje met een verbazingwekkend resultaat en het is niet alleen leuk om te maken, maar ook leuk om te gebruiken. Ook leuk voor bijvoorbeeld een creatief kinderfeestje!
    Totale prijs combi: € 26,90

1.      Dit productDjeco knutselen, krimpie dinkie hert en vogel, dj09494