Djeco knutseldoos folie So Pretty, DJ09513Djeco knutseldoos folie So Pretty, DJ09513
Djeco schitterende knutseldoos, om schilderijtjes te metalliseren, So Pretty, DJ09513 Djeco schitterende knutseldoos, om schilderijtjes te metalliseren, So Pretty, DJ09513 Djeco schitterende knutseldoos, om schilderijtjes te metalliseren, So Pretty, DJ09513

Leeftijd: 7 jaar+
Merk: DJECO
Afmetingen: 16,4x23x4 cm
Gewicht: 700 gram
Ref.: DJ09513

Djeco knutseldoos folie So Pretty, DJ09513

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze schitterende doos So Pretty van Djeco. Versier de jurken en het haar van deze mooie dametjes. De doos bevat schitterende afbeeldingen en een spateltje om helemaal zelf aan de slag te gaan. Hoe ga je te werk? Heel simpel. Maak met het spateltje aangeduide stukjes op de afbeelding los. De onderliggende stukjes kleven zodat je er metaalfolie kan opplakken. Door het effect van de metaalfolie, lichten de afbeeldingen op. Kortom, een magische activiteit waar kinderen dol op zijn. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar schitterende kunstwerkjes. Geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

Djeco Mooie Glitterstiften (6 kleuren), Glitter Markers, DJ08871