Deltas Vakantie oefenblaadjes - Naar het 3de leerjaar, 8~9 jaar (groep 5), 9789044736861

Vlotter leren lezen, hoofdletters leren schrijven, de tafels van vermenigvuldiging oefenen… Uw kind heeft het afgelopen schooljaar een enorme weg afgelegd. En daar mag het best trots op zijn! Daarom zou het bijzonder jammer zijn als het niveau van uw kind tijdens de vakantie achteruitgaat.

Om de leerstof te blijven onthouden is herhaling ontzettend belangrijk. De oefenblaadjes in dit blok zijn daarbij een fantastisch hulpmiddel. Laat uw kind elke dag een blaadje invullen en op die manier met een kleine inspanning de leerstof onderhouden of weer opfrissen. De oefeningen sluiten aan bij het leerprogramma van de basisschool en zijn ideaal om de zomervakantie te overbruggen.