Deltas Oefenboek groep 7 / goep 8 - Taal: Zelfstandige naamwoorden juist schrijven, 10 ~12 jaar, 9789044707762

In dit deel Zelfstandige naamwoorden juist schrijven komen aan bod: het weglatingsteken, het koppelteken, afkortingen, leestekens, woorden uit andere taalgebieden, aardrijkskundige namen en nog veel meer wat je leert in groep 7 en groep 8!

De reeks Taal-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van negen en tien jaar op een vrolijke manier te helpen met enkele thema's uit de taallessen. Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat vele gevarieerde oefeningen, die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. De oefeningen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral leuk, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven. Veel oefenpret! In het deel Zelfstandige naamwoorden juist schrijven komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: samengestelde woorden schrijven, alfabetisch rangschikken, meervouden vormen, regelwoorden juist schrijven, rijmwoorden zoeken, splitsen in lettergrepen en nog veel meer!

Deltas Reken Oefenboek: Vraagstukken en rekenraadsels, 10~11 jaar, 9789044726367

Deltas Vakantie oefenblaadjes - Naar het 5de leerjaar, 10~11 jaar, 9789044736885