Deltas Oefenboek groep 7 / groep 8 - Taal: Woordleer en zinsontleding, 10~12 jaar, 9789044707779

Taaloefenboek voor groep 7 en 8. In dit deel komen de volgende onderwerpen aan bod: de verschillende woordsoorten leren kennen, zinsdelen benoemen, splitsen in zinsdelen, soorten werkwoorden herkennen en nog veel meer!

De reeks Taal-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van tien tot en met twaalf jaar op een vrolijke manier te helpen met thema's uit de taallessen. Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat veel gevarieerde oefeningen, die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. De oefeningen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven. Veel oefenpret! In het deel Woordleer en zinsontleding komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: de verschillende woordsoorten leren kennen, zinsdelen benoemen, splitsen in zinsdelen, soorten werkwoorden herkennen en nog veel meer! In de reeks Taal-oefenboeken zijn ook verschenen: Zelfstandige naamwoorden juist schrijven Woordleer en zinsontleding Dit oefenboek werd geschreven door Katrien Cordemans. Ze geeft les aan een school voor kinderen met leerstoornissen. Met aangepaste leermethoden krijgen de leerlingen er de kans om hun achterstand bij te werken om daarna opnieuw aan te sluiten bij het gewone onderwijs. Door haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van leerproblemen beschikt Katrien Cordemans over het nodige inzicht in hoe kinderen precies leren. Deze inzichten en kennis gebruikte ze bij de samenstelling van dit boek.

Deltas Taal Oefenboek: Zelfstandige naamwoorden juist schrijven, 10 ~12 jaar, 9789044707762

Deltas Vakantie oefenblaadjes - Naar het 6de leerjaar, 11~12 jaar, 9789044736892