Deltas Oefenboek groep 7 - Rekenen: Vraagstukken en rekenraadsels, 10~11 jaar, 9789044726367

Leuke en leerzame oefeningen voor groep 7!

De reeks Reken-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van tien en elf jaar op een vrolijke manier te helpen met enkele thema's uit de les wiskunde. Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat veel gevarieerde oefeningen, die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. De oefeningen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral leuk, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven. Veel oefenpret!

In het deel Vraagstukken en rekenraadsels komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: het gemiddelde berekenen, werken met snelheid, rekenen met procenten, verhoudingen bepalen, werken met bruto, tarra en netto, het maken van prijsberekeningen en nog veel meer! Dit oefenboek werd geschreven door Geert Heymans. Hij is onderwijzer en geeft les aan kinderen van 10 en 11 jaar. Hij beschikt over het nodige inzicht in hoe kinderen precies leren en door zijn ervaring weet hij bovendien als geen ander welke methoden het meest geschikt zijn om kinderen op een eenvoudige manier wiskunde te leren. Deze kennis en inzichten gebruikte hij bij de samenstelling van dit boek.

Deltas Vakantie oefenblaadjes - Naar het 5de leerjaar, 10~11 jaar, 9789044736885

Deltas oefenblaadjes Woordleer en Zinsontleding - 9789044723823