Deltas Oefenboek groep 6 -Rekenen: Speelse oefeningen met vraagstukken en rekenraadsels, 9~10 jaar, 9789044713824

Breuken, bruto, netto en tarra, snelheid, afstand en tijd, winst en verlies, het gemiddelde en de regel van drie komen allemaal aan bod in dit leuke reken oefenboek van Deltas.

De reeks Reken-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van negen en tien jaar (groep 6) op een speelse manier te helpen met enkele thema's uit de les wiskunde. Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat veel gevarieerde oefeningen, die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. Maar de oefeningen zijn natuurlijk niet alleen leerzaam, het zijn vooral ook leuke oefeningen, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven.

Deltas Reken Oefenboek: Speelse oefeningen met maten en gewichten, 9~10 jaar, 9789044713848