Deltas Oefenboek groep 6 - Rekenen: Speelse oefeningen met breuken, 9~10 jaar, 9789044713831

Breuken, soorten breuken, vereenvoudigen, rekenen met breuken, breuken als decimaal getal schrijven leer en oefen je spelenderwijs met dit rekenoefenboek van Deltas voor groep 6.

De reeks Reken-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van negen en tien jaar op een speelse manier te helpen met enkele thema's uit de les wiskunde. Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat veel gevarieerde oefeningen, die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. Maar de oefeningen zijn natuurlijk niet alleen leerzaam, het zijn vooral ook leuke oefeningen, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven.

Deltas Reken Oefenboek: Speelse oefeningen met maten en gewichten, 9~10 jaar, 9789044713848