Deltas Oefenboek groep 5 - Rekenen: Meetkunde maten en gewichten, 8~9 jaar, 9789044728347

Meetkunde, maten, gewichten, tijd en geld. Diverser leerzame opdrachten komen voor in dit oefenboek van Deltas, geshikt voor groep 5. De reeks Reken-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van acht en negen jaar op een vrolijke manier te helpen met enkele thema's uit de les wiskunde.

Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat veel gevarieerde oefeningen die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. De oefeningen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven. Veel oefenpret! In dit boek Meetkunde, maten en gewichten spelenderwijs oefenen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: vlakke figuren herkennen en de omtrek ervan berekenen, klokkijken, werken met gewicht, lengte en inhoud, loodrechte stand en evenwijdige rechten oefenen, rekenen met geld en nog veel meer!

{banner:250x250}
{banner:234x60}