Deltas Mijn oefenboek met poster - Rekenen met breuken, 9~11 jaar, groep 6 / groep 7, 9789044730449

Dit oefenboek Breuken bevat speelse en gevarieerde oefeningen die aansluiten bij de leerstof van de basisschool. Zo kan uw kind thuis verder inoefenen wat het in de klas geleerd heeft en op die manier de leerstof sneller onder de knie krijgen! Uw kind kan de oefeningen bovendien zelfstandig maken en achteraf zelf de oplossingen controleren. In dit boek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: een breuk nemen van een getal, rekenverhalen oplossen, breuken omzetten in kommagetallen, breuken optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen en nog veel meer! Veel rekenpret! In het boek zit bovendien een leuke en overzichtelijke poster over breuken!