Cube Puzzler Pro - Smart GamesCube Puzzler Pro - Smart Games
IQ Stars - Smart Games IQ Stars - Smart Games Cube Puzzler Go - Smart Games Cube Puzzler Go - Smart Games Cube Puzzler Go - Smart Games Cube Puzzler Go - Smart Games

Leeftijd: 6~99 jaar10+
Merk: SmartGames
Afmetingen: 7x7x7 cm
Gewicht: 350 gram
Ref.: SG-413
Levering: Let op: dit artikel is in bestelling, wordt rond 10 november verwacht - bij bestelling wordt deze als pre order verwerkt!

Cube Puzzler Pro - Smart Games

Ronde vormen in 6 kleurrijke puzzelstukken die allemaal van vorm verschillen, dat zijn de basiselementen van Cube Puzzler Pro. De uitdaging van deze puzzel is om van deze puzzelstukken tot een kubus te maken. Lukt het jou om van de ronde vormen een vierkante kubus te maken? Met in totaal 80 opdrachten kun je er lekker tegenaan.

Dit puzzelspel is ideaal om focus, concentratie en doorzettingsvermogen te trainen. In dit digitale tijdperk met veel prikkels is deze breinbreker een goed hulpmiddel bij de genoemde en zeer waardevolle vaardigheden.

Bij het spel zit een boekje met 80 echte 3D-opdrachten en hun oplossing. Ruimtelijk inzicht, logica en deductie zijn de vaardigheden die hierbij van belang zijn. Ga de uitdaging aan en oefen je vaardigheden, kraak je hersens en kijk hoe lang je je kunt concentreren op een opdracht. Zet je door of geen je op? In het digitale tijdperk met veel beeld is een denkpuzzel een van de manieren om het langer vasthouden van aandacht en het focussen op een opdracht te trainen!

Er zijn in totaal 80 3D-opdrachten in het bijgeleverde boekje om te maken. De oplossingen zijn ook terug te vinden in het boekje.

IQ Link - smargames

{banner:250x250}