Cube Puzzler Go - Smart GamesCube Puzzler Go - Smart Games

Afmetingen: 7x7x7 cm
Gewicht: 350 gram
Ref.: SG-412
Levering: Let op: dit artikel is in bestelling, wordt rond 10 november verwacht - bij bestelling wordt deze als pre order verwerkt!

Cube Puzzler Go - Smart Games

Cube Puzzler Go is een nieuwe variant op de succesvolle denkpuzzels / breinbrekers van Smart Games. Met Cube Puzzler Go ga je de uitdaging aan een kubus te maken van de 7 gekleurde puzzelstukken met elk een andere vorm. Lukt het jou jeen kubus maken met deze 7 kleurige puzzelstukken?

De transparante kubus heeft een dubbele functie: wanneer je de transparante kubus openvouwt, kan je hem van een opbergdoosje in een spelbord veranderen.

Probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht, logica en deductie zijn de vaardigheden die hierbij van belang zijn. Ga de uitdaging aan en oefen je vaardigheden, kraak je hersens en kijk hoe lang je je kunt concentreren op een opdracht. Zet je door of geen je op? In het digitale tijdperk met veel beeld is een denkpuzzel een van de manieren om het langer vasthouden van aandacht en het focussen op een opdracht te trainen!

Er zijn in totaal 80 3D-opdrachten in het bijgeleverde boekje om te maken. De oplossingen zijn ook terug te vinden in het boekje.

IQ Link - smargames

{banner:250x250}