Crayon Rocks 2x32 kleurtjes waskrijtCrayon Rocks 2x32 kleurtjes waskrijt
Crayon Rocks 4x16 kleurtjes waskrijt Crayon Rocks 4x16 kleurtjes waskrijt Crayon Rocks 2x32 kleurtjes waskrijt

Leeftijd: v.a. 3 jaar
Merk: Crayon Rocks
Gewicht: 350
Ref.: CRR-BOX64.32

Crayon Rocks 2x32 kleurtjes waskrijt

Crayon Rocks zijn prachtig natuurlijk gekleurde soja krijtjes gemaakt van sojabonen die worden verbouwd in de USA met mineraal pigment gekleurd. Een ideaal krijtje voor de inoefening van de pengreep .

Dit kartonnen doosjes bevat 2 x 32 kleurtjes. Leuk voor thuis of op school of kinderdagverblijf! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en schitteren op het papier, doordat je met deze krijtjes in laagjes kan krijten, krijg je ontzettend mooie tekeningen vol kleur en energie. De kleuren plakken niet op elkaar.

De Crayon Rocks zijn ontwikkeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pen greep vast te houden. Deze krijtjes versterken de spieren in de hand en zorgen daardoor voor een goede basis om te leren schrijven. De Crayon Rocks zijn makkelijk vast te houden en ze worden in de VS veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. Wij kunnen het aanbevelen om je kindje ook op verschillende soorten papier te laten kleuren, hierdoor worden ze bewust van het feit dat elke papiersoort anders is en een andere aanpak vereist. Uiteraard zijn de krijtjes zijn geschikt voor iedereen die zijn creativiteit wil uiten. Deze krijtjes gemaakt van sojabonen zijn een aanvulling op iedereens creativiteit.

Djeco Groot Magisch Toverspel Modicum Magus (15 trucs), DJ09968